Ikkunanpesu

Ikkunanpesu ammattitaitoisesti, siististi ja huolellisesti. Pesemme ikkunat kirkkaaksi ja harjaamme tarvittaessa sälekaihtimet puhtaiksi – toivomustesi mukaan. Tulemme tarvittaessa arvioimaan ikkunoiden pesuun käytettävän ajan. Kerran huolellisesti tehty ikkunoiden pesu on helppo toistaa vaikka vuosittain.

Ikkunat kannattaa pestä tavallisesti kerran tai kahdesti vuodessa. Lika ja noki,yhteisvaikutuksena auringon kanssa, palaa kiinni lasipintaan. Jos ikkunat pestään harvoin niin noki ja kalkki, jota on myös sadevedessä, voivat muodostua ongelmaksi ja normaalilla ikkunoiden pesulla eivät lika ja noki enää lähde pois. Tällöin joudutaan turvautumaan mahdollisesti jopa happopesuun, joka nostaa kustannuksia huomattavasti.

Ikkunanpesu kannattaa mahdollisesti toistaa myös syksyllä, mikäli ikkunat sijaitsevat vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella. Samaten pesu voidaan suorittaa siitepölykauden jälkeen.

Ammattitaitoiset siivoojamme tuovat mukanaan kaikki tarvittavat ikkunanpesuvälineet ja – aineet.

Työmaasiivous

Työmaakoppien sekä saneerattavien kohteiden rakennuksen aikainen siivous auttaa ylläpitämään työturvallisuutta sekä viihtyvyyttä työympäristössä.

Rakennustyömaan tuottamat ja rakennuksiin jäävät pölyt aiheuttavat usein terveys- ja viihtyvyyshaittoja niin rakennustyöntekijöille kuin rakennusten käyttäjille. Haitallista pölyä (mm. betoni-, tiili-, kivi- ja puupölyä) syntyy sekä uuden rakentamisessa että vanhojen rakennusten purkutöissä.

Mikäli työmaasiivouksen jälkeen on tarvetta kohteen loppusiivoukselle, niin pääsemme jo aikaisessa vaiheessa suunnittelemaan yhdessä siivoussuunnitelman.

Myymäläsiivous

Myymälätilat on kauppiaan käyntikortti. Kun myymälätilat ovat siistit ja puhtaat se vaikuttaa positiivisesti työntekijöihin ja asiakas tyytyväisyyteen.
Myymälän siisteys voi hyvinkin ratkaista, astuuko asiakas kauppaan sisään vai ei.

Viihtyisät kauppatilat houkuttelevat asiakkaita ja antavat yrityksestä luotettavan ja laadukkaan kuvan.
Siivoamme kaupallisia tiloja monipuolisesti, koosta ja toimialasta riippumatta.

Myymäläsiivouksessa luomme kohteittain palveluprosessit ja suunnittelemme ylläpito- ja perussiivouspalvelut kiinteistön ominaispiirteet ja asiakkaan liiketoiminta huomioonottaen.
Myymäläkohteissa kiinnitämme erityistä huomiota positiivisen asiakaskokemuksen vahvistamiseen, elintarviketurvallisuuteen sekä yhdessä asiakkaan kanssa määriteltyjen puhtaustasojen saavuttamiseen.

Porrassiivous

Ammattitaitoinen henkilökuntamme siivoaa yritysten ja taloyhtiöiden rappukäytävät .

Siivoussopii niin pienille kuin suurille taloyhtiöille ja yrityksille.
Porraskäytävän siivous pitää myös kiinteistön muut tilat siistinä ja siihen kannattaa panostaa ammattilaisten otteella.

Kadulta sisään tuleva hiekka, kivet ja muut roskat portaikoissa ovat riski turvallisuudelle, sillä ne lisäävät pintojen liukkautta. Oikein mitoitettu siivous asiakkaan ja kiinteistön tarpeisiin myös lisää pintojen käyttöikää.

Siivouspalvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Loppusiivous

Vuokranantajilla on usein tiukatkin siivousvaatimukset ja niitä on syytä noudattaa, jotta asunnonluovuttaminen sujuu ongelmitta eikä vuokravakuuden palautuksen kanssa tulee ongelmia.Vuokralaisen tai asunnon omistajan kuuluu siis tehdä muuttosiivous aina ennen asunnon luovuttamista pois omasta käytöstä. Muuttosiivouksen jäljiltä asunto pitää olla siisti ja hyvässä kunnossa.

Muuttosiivouksen lopputuloksen täytyy olla niin hyvä, että uusi asukas pääsee heti muuttamaan sisään ja kotiutumaan.

Lattioiden pesu ja vahaukset

Teemme lattioiden pesut ja vahaukset ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin.

Lattiapintojen perusteellinen pesu tarkoittaa juuri sitä mitä sana perusteellinen tarkoittaa.
Tällöin osa kalusteista siirretään toiseen huoneeseen tai pöytien päälle ja lattia pestään perusteellisesti.
Peruspesussa vanha vahapinta pinttyneine epäpuhtauksineen poistetaan. Tavaroiden siirtämisen jälkeen lattiat mopataan pölyttömiksi ja levitetään pesuvesi. Vedessä on vahanpoistoainetta, joka sitoo veteen likaa ja vanhaa vahaa.

Vaativamman kohteen lattian pesu ja käsittely ei onnistu kotikonsteilla, vaan työ suoritetaan ammattilaisille tarkoitetuilla välineillä ja pesuaineilla, jotka pureutuvat sellaiseenkin likaan johon muut keinot eivät tehoa. Lattiavahauksen onnistumisen kannalta on tärkeä valita oikea lattiavaha pintamateriaalin mukaan. Muovi- , sekä parkettilattian vahaus vaatii jokainen hieman erilaisen lattiavahan.
Ennen lattian vahausta teemme oikeanlaiset valmistelut ja pohjatyöt, joiden ansiosta vahaus onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Lattian peruspesussa pinttynyt lika ja vanha lattiavaha poistetaan koneellisesti vahvoilla pesuaineilla.
Vääränlainen vaha saattaa tehdä lattiasta liukkaan, tahmean tai laikkuisen, joten lattiavahan valinta tehdään aina lattiamateriaalin mukaan.