Tilaa siivous

  Puhdistuksen tyyppi
  Tila (m²)
  Yksityiskohdat

  Hakemuksesi lähetys onnistui

  Kiitos yhteydenotostasi. Johtajamme ottaa sinuun yhteyttä pian.

  Kiinni

  Lattioiden pesu ja vahaukset
  Yksityiskohdat

  Teemme lattioiden pesut ja vahaukset ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin.

  Lattiapintojen perusteellinen pesu tarkoittaa juuri sitä mitä sana perusteellinen tarkoittaa.
  Tällöin osa kalusteista siirretään toiseen huoneeseen tai pöytien päälle ja lattia pestään perusteellisesti.
  Peruspesussa vanha vahapinta pinttyneine epäpuhtauksineen poistetaan. Tavaroiden siirtämisen jälkeen lattiat mopataan pölyttömiksi ja levitetään pesuvesi. Vedessä on vahanpoistoainetta, joka sitoo veteen likaa ja vanhaa vahaa.

  Vaativamman kohteen lattian pesu ja käsittely ei onnistu kotikonsteilla, vaan työ suoritetaan ammattilaisille tarkoitetuilla välineillä ja pesuaineilla, jotka pureutuvat sellaiseenkin likaan johon muut keinot eivät tehoa. Lattiavahauksen onnistumisen kannalta on tärkeä valita oikea lattiavaha pintamateriaalin mukaan. Muovi- , sekä parkettilattian vahaus vaatii jokainen hieman erilaisen lattiavahan.
  Ennen lattian vahausta teemme oikeanlaiset valmistelut ja pohjatyöt, joiden ansiosta vahaus onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Lattian peruspesussa pinttynyt lika ja vanha lattiavaha poistetaan koneellisesti vahvoilla pesuaineilla.
  Vääränlainen vaha saattaa tehdä lattiasta liukkaan, tahmean tai laikkuisen, joten lattiavahan valinta tehdään aina lattiamateriaalin mukaan.

  Tilaa siivous

   Puhdistuksen tyyppi
   Tila (m²)
   Yksityiskohdat